Hem Hem » MÖNSTER » HALLONSMULA » No Drool Bib

No Drool Bib

Dreglis
No Drool Bib
Artnr * HALLON-32
50,00 kr
I lager

Dreglis i två storlekar och former

No drool bib finns i två storlekar. Den ena är lite kortare och har smalare hals och den andra är lite med vid i halsen. Du kan använda den smala eller breda halsen på både den större och mindre modellen. Den lilla passar från ca nyfödd och upp till 9 månader - 1 år, medan den större passar från ca 6 månader och upp till 2 år. Tänk på att olika tyger stretchar olika bra. Om tyget är mindre stretchigt kan halsen behöva göras större.

Hallonsmulamönster är gjorda för tyger som är förtvättade. Om du inte har tvättat tyget innan sömnad måste du lägga till extra krympmån. I mina mönster ska du lägga till sömsmån överallt UTOM där det ska kantas om det inte står något annat.

Sömnadsbeskrivningar finns på https://hallonsmuladesign.wordpress.com/tutorials/
Tanken är att storleken ska vara ungefär lika med längden på barnet, men barn kommer i olika former och därför kan du som syr behöva justera mönstren ibland. Ett enkelt sätt att exempelvis göra mer utrymme för en lite rundare mage i ett mönster med knäppning framtill är att lägga till sömsmån i knäppningen. I ett utan knäppning fram får du lägga till lite i sidorna, men glöm då inte att även göra ärmen bredare, eftersom den annars blir för kort och inte passar till fram- och bakstycket.

I mönstren ingår en licens för försäljning. Det innebär att du som privatperson som hobbysyr eller har ett eget företag har rätt att använda dig av mönstren
för att sy upp kläder och sälja. Licensen gäller enbart dig som köpt mönstren och licensen med dess villkor kan ej överlåtas till annan part. Med överlåtelse
till annan part menas exempelvis att du låter någon annan fysisk eller juridisk person tillverka plagg i stor skala (massproduktion) för din räkning. När du köper ett mönster ingår du ett avtal med Hallonsmula design/Hanna Rönmark om att du accepterar licensen med dess villkor. Brott mot detta avtal kommer att beivras i svensk domstol.

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Tröja/Blus
199,00 kr
Art nr. * HALLON-34
Tunika
179,00 kr
Art nr. * HALLON-33
Boxerkalsonger
89,00 kr
Art nr. * HALLON-28

Andra varor från samma fabrikat

Tröja/Blus
199,00 kr
Art nr. * HALLON-34
Tunika
179,00 kr
Art nr. * HALLON-33
0-10 år
110,00 kr
Art nr. * Mini-50025